Door: Bapak John van der Jagt


Distant Students
Leerling op afstand worden bij ons ?

Dit kan natuurlijk ook, wij willen namelijk ook mensen die niet 1 keer per week langs kunnen komen omdat zij erg ver weg wonen en toch graag Pencak Silat Cimande willen leren, de mogelijkheid bieden om de stijl van onze school te leren op een wat andere wijze. Zij die interesse hebben om Leerling op afstand te worden kunnen een E-mail sturen aan Bapak John via Het E-Mail Icon bovenaan elke pagina.

Globaal komt het hier op neer:
1. Stuur me een mail om je interesse te tonen en ik stuur je de aanmeldings-fomulieren.

2. Betaal een jaarlijks lidmaatschapgeld van 35 euro.

3. Koop per graad een DVD met de examenstof erop,  een video training waarbij je de stof op DVD ontvangt en je jezelf de stof aanleert.

4. Je zult minimaal 1 maal per jaar bij mij moeten komen trainen om de stof bij te schaven en extra technieken te leren en eventueel examens te doen. Dit kan door naar mij te reizen of om mij uit te nodigen. Als je met het uitnodigen tegelijk een seminar organiseert dan kan dit je helpen de persoonlijke kosten te drukken.

5. Tijdens deze training mag je video opnamen maken, ik zal hier dan ook enkele dingen op laten zien die je dan vanaf video kunt leren, je kunt hiermee dus thuis verder oefenen en leren. Zo blijf je op niveau en leer je nog andere technieken.

6. Natuurlijk kun je altijd als je in de buurt bent gratis meetrainen in de zaal bij de reguliere lessen

En kun je als je lid bent altijd e-mail (af en toe via MSN) contact opnemen met Bapak John om je vragen te stellen over de lesstof en training activiteiten.

Pencak Silat Cimande - Rotterdam